Social Fredag – update

17 Aug

Jeg vil gerne prøve at fortælle, hvordan det går med mig på de SOCIALE medier, som jeg er på. Fast, altså. Har læst om at rigtig mange er suckere for tal, indkomsttal, salgstal og så videre. Så det jeg gerne vil vise er mine SOCIALE MEDIER tal. Altså hvor mange følgere har jeg. Hvad gør jeg for at få dem. Hvor langt når jeg ud og så videre.

bloglovin’ – 6 følgere. Ingen fremgang, men har nu forsøgt at tilføje knappen i hvert indlæg. Jeg så at Trines Wardrobe havde over 10.000 følgere på bloglovin’. Prøver de at fortælle mig, at mode er mere populært end selvudgiveri og e-bøger??

Facebook – BookSnob – 442 følgere. Tallet stiger langsomt men støt. Og lidt hurtigere når der eksempelvis er fødselsdag og kampagne-hejs.

Instagram (beritlund) – 184 følgere. Der kommer hele tiden nye på Instagram og det er jeg glad for, for jeg er rigtig glad for at bruge det.

Twitter – booksnobdk – 309 følgere. Det er altså svært som virksomhed. På min egen profil er det meget nemmere, for der er jeg jo bare mig selv.

Twitter – beritlund – 901 følgere. Har været der i 3 år mindst og så kommer der stille og rolig flere og flere på. Er man rigtig god til det og aktiv, kan man godt regne med flere. Og er man rigtig, rigtig god til det, kan man få folk til at retweete sine tweets, så de kloge ord og gode tilbud også kommer ud til deres followers.

Pinterest – 48 følgere. For nu at være helt ærlig, så glemmer jeg at bruge det. Det er flot, men for overvældende/uoverskueligt tror jeg. Og måske også bare for svært at bruge for mig som BookSnob.

 

Follow on Bloglovin

Trackbacks and Pingbacks

  1. Selvudgiver Tirsdag – hvad tjener du? | Berit Lund - August 21, 2012

    […] vil ikke kede Jer med min indkomst. Men om fredagen er der tal på hvordan det går med mig på de SOCIALE […]

Giv en kommentar