Kångoranse

8 Sep

Jeg er i fuld gang med noget konkurrence-hejs hos BookSnob. Jeg proklamerede på BookSnobs facebookside,  at jeg stank til at udføre en ærlig konkurrence, som folk faktisk kunne finde og derefter deltage i.

Og så skrev jeg om det i mit BookSnob nyhedsbrev, satte hele tre konkurrencer op, og gjorde mit allerbedste for at få alle vigtige detaljer med. Såsom: hvor foregår det, hvad skal man gøre, hvad kan man vinde, og hvornår er det sidste frist?

Det hele var med og jeg var piv stolt.

En af de ting man skal gøre for at deltage, er at angive hvilken bog man vinde og dertil skrive en eller anden sød sætning som eksempelvis: Du er da god til at lave konkurrencer.

Straks da nyhedsbrevet var ude, tikkede det ind på Facebook med de fineste kommentarer. Seriøst. Jeg var helt høj i tre timer og sad og smilede og tænkte, at jeg virkelig var heldig og sød og dygtig, siden folk gad at skrive så meget sødt til mig.

Indtil jeg kom i tanker om, at jeg at jo selv havde bedt de kære mennesker om det. Ret direkte og ordret.

Heldigvis blev jeg glad nok til at smilet blev siddende i mit fjæs, og det eneste minus lige nu er, at jeg satte deadline til søndag nat.

Og det er skidt fordi jeg var til bryllup igen i går, og de der bryllupper har det altså med at tage et par dage at komme sig helt over.

Så mon ikke jeg ender der igen, hvor jeg tænker, at jeg stinker til det med KÅNGORANSER?

PS: Det der på billedet med de 50 kr, skal du se bort fra. Det koster ikke penge at deltage. Men du er velkommen til at skrive noget sødt på facebooksiden. Og du kan enten vinde Svalens graf eller Stenens tid som e-bøger. Eller Telegraph Avenue.

 

 

Endnu ingen kommentarer

Giv en kommentar