Vil blogge mere. Vil!

22 Aug

Jeg vil gerne blogge mere, og du får en flad, hvis du siger at Det Har Jeg Da Vist Sagt Før.

Ja. Det har jeg da vist.

Ikke desto mindre er her nogle gode grunde til at begynde igen:

1. Tænker hele tiden på det. Seriøst sygt, at der så ikke sker mere, og sygt at jeg tænker så meget på det efter så lang tids blogfravær.

2. Er blevet inviteret til arrangement med Sissel-Jo Gazan i aften – jeg som blogger?! Dør af skam over, at jeg aldrig blogger. Er blevet inviteret fordi nogen troede at jeg bloggede. Fordi at jeg sagde ja, da de spurgte.

3. Julia Lahme har skrevet en ny, endnu ikke udgivet bog om at blogge. Den gad jeg godt at have haft. Altså før alle andre. Ligesom Sissel-Jo’s nye bog (Svalens Graf – virkelig pissefed bog. Læs den fra i morgen). Nu må jeg i stedet kravle over vejen til Julias kontor med blomster og penge, hvis jeg vil have fat i den og de gode tips til at blogge – før alle andre.

3,5. Har slet ikke haft gode grunde til at blogge hele sommeren, da der ikke var snegle og kun få mus i omløb i sommerhuset. Og alt for meget fred og idyl og tiiiimer med læsning, til at det ville være til at holde ud at læse om for andre. God grund til at blogge nu? Næh. Men så bare se på de første 3 grunde.

 

Håber virkelig at jeg tør tage billeder i aften af Sissel-Jo og alle de rigtige bloggere. Og så kan det være, jeg kan finde ud af at underholde videre i morgen. Her.

For nu, her er de to omtalte bøger. Svalens graf som e-bog hos BookSnob. Blog bogen er ude 13. september.

 

 

2 Responses to “Vil blogge mere. Vil!”