Status på Bogmarkedet: Totalt afreguleret II

10 Jun

Forleden dag skrev jeg om det afregulerede bogmarked på baggrund af en artikel i Politiken. Og siden da er der sket spændende nyt. Ja man fristes til at sige at det kunne være at nogle af de helt nye og endnu ukendte muligheder for os, der plasker rundt i malstrømmen, er dukket op til overfladen.

Der er sket to ting: Den ene hedder Storytel og den anden Mofibo.

Storytel er en lydbogsabonnementsløsning, der har fået ret meget opmærksomhed i pressen. For 99.00 kr. om måneden kan du lytte løs på din smartphone.

Mofibo er svaret på det sidste jeg skrev om forleden: vi har nok muligheder, hvis vi tør. Og har en milliard i banken. Morten Strunge er kommet ind fra sidelinien med et helt ureguleret mindset og har fået spalteplads i medierne, så det på et døgn nåede ud til selveste hr og fru Danmark, at bogmarkedet NU bliver revolutioneret. Han har nemlig fundet ud af, at de der e-bøger er smarte, og tænkt at man da skulle kunne abonnere på dem som på Sporify.

Jeg tror både Storytel og Mofibo gør det rigtige. Det er meget svært at finde en god grund til at betale fx 149.00 for en månedens bog i en bogklub for en titel, som en anden har udvalgt, hvis man kan købe alle titler for 99.00. Selvom nogen siger, at det netop er dét, at nogen har valgt noget ud til dem, som de vil betale for. Men det er de få. Resten vil helst have det hele på en gang. Tror jeg.

Og se de to boghandlere. En lille smule ens. Men flotte er de.

 

 

Endnu ingen kommentarer

Giv en kommentar