En helt ualmindelig uge…

11 Apr

Jeg letter lige på ventilen igen. Denne gang er jeg tilbage fra vildmarken, men er landet lige midt i noget der er langt mere rodet og sindssygt end selv den ondeste natur.

Der er nemlig sket følgende:

1. Den ældste er lockoutet, men vil virkelig gerne hen på biblioteket på skolen og sidde og lave ingenting sammen med en veninde. Den yngste er i skole, men holdt fri en dag og har været syg resten af ugen. Den ene dag de begge dog var hjemme, blev de kreative, og kom pludselig ind til mig i denne mondering:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Den ældste har været på ganske frivillig optagelsesprøve på balletskolen, og ikke nok med det, hun gik sgu videre. Det var ikke lige en del af planen, men hold nu op for en glad pige der kom ud fra de første prøver. Jeg ville betale hvad det skulle være for at se det fjæs igen. Og det gør jeg så i disse dage ved at cykle ind med hende hver eftermiddag, og aflevere hende til en times benhård træning. Seriøst. Hun er lilla i hovedet når hun kommer ud. Første uge er snart overstået, og så er der sortering i tropperne. Jeg er unaturligt nervøs ved tanken om indholdet i den mail vi får i aften eller i morgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. den yngste spurgte i dag: Moar? Har klokken været 37? … ?!?

4. jeg har fået to nye kunder (der skal have lavet e-bøger) og jeg elsker dem.

5. jeg har fået halveret mine kunder hos BookSnob.dk, fordi Google bestemmer verdens gang, og med et trylleslag kan beslutte at smide alt med eksempelvis BookSnob ned på sidste side. Jeg satser på det går over snart igen, for ellers tror jeg snart butikken er til salg. Og jeg elsker ikke Google.

6. vi har haft faldstammeskade. I køkkenet.

7. punkt 6 lader vi stå lidt…

8. denne pragtfulde uge, er blevet toppet og krydret med besøg af håndværkere i køkkenet hver eneste dag. For sådan en faldstammeskade kan godt forårsage huller i væggen og i gulvet på størrelse med jeg ved ikke hvad. Eller jo. På størrelse med et hul der kan gå en grå kat igennem.

9. jeg har aflyst tandlægebesøg, møder, arbejdsdage i et væk hele ugen…

10. er nu begyndt at bede til, at DER SNART KOMMER EN VOKSEN, DER KAN FÅ DEN LOCKOUT TIL AT STOPPE! Jeg er endnu ved godt mod, men der er grænser for, hvad jeg kan udholde tror jeg.

12. don’t test me, please.

13. jeg læser Jussi og falder sgu i søvn hele tiden. Og det er ikke fordi den er kedelig. Men punkt 1-12 gør mig vist trættere end normalt.

14. Hr Lund og den yngste har hele ugen haft kvalitetstid sammen om eftermiddagen, når jeg har leget balletmor i Det Kongelige (teater). Den tid udnytter de flot med en leg, hvor Hr Lund er en sur mand ved navn Herning. Ikke Henning. Herning. Muligvis stavet med æ. Og jeg ved ikke hvorfor, men det navn hænger ved og kan få mig til at dø af grin 4 gange om dagen. Navnet er mindst så sjovt som Preben.

 

 

Endnu ingen kommentarer

Giv en kommentar