Pause SLUT

21 Nov

At dømme ud fra mit sidste indlæg d. 8. oktober, kunne man godt tro at jeg har ligget i fosterstilling lige siden og bare holdt verdens længste pause.

Det har jeg ikke. Tværtom.

Jeg har bare ikke lige været herinde så meget. Eller faktisk overhovedet ikke.

Og det er interessant på flere af følgende måder, hvis jeg selv skal sige det.

1. Jeg har for eksempel tænkt en del over, at man kan love nok så meget, men at man også bare til enhver tid kan lade være med at holde det.

2. Jeg har også tænkt over at det at blogge hver dag kun er noget man skal love at gøre, hvis man i en lang periode alligevel ikke har kunnet lade være. Jeg troede lidt det godt kunne være omvendt. At hvis jeg nu lovede det rigtig højt og ud over det hele, så ville jeg nok holde det. Men det kunne jeg ikke, og det er faktisk ikke rigtig klædeligt at love at gøre noget og så glemme at holde det.

3. Jeg har også tænkt over at det er uhyre vigtigt at skrive kommentarer til folks blogindlæg, hvis man har noget at sige, og at det er vigtigt at like det folk skriver på alle de  forskellige sociale medier man bruger. Hvorfor? Fordi det ellers kan være meget svært at vide om der er nogle læsere og om det man skriver er noget værd for folk. Jeg synes selv jeg er ret god til at give udtryk for om jeg kan lide det andre skriver, men jeg tror gerne jeg vil være bedre. Og jeg kender forbavsende mange der læser alt muligt, men som under ingen omstændigheder kunne finde på at klikke like… ?!

4. Jeg har også tænkt over, at man skal holde sig fra at blogge, hvis man meget let bliver påvirket af stilhed og ingen feedback. Ligesom man nok skal lade være med at kaste sig over Twitter, hvis ikke man har en naturlig interesse for mediet. Der bliver dælme hurtigt stille der også.

5. Og så har jeg tænkt på alt muligt andet, mens jeg i øvrigt har knoklet med BookSnob og haft det fremragende.

Konklusionen blev, at jeg lukker ned for rigtig meget af det der foregår på BeritLund.com. Og om lidt går den store oprydning i gang.

For det er faktisk ikke det der selvudgiverrådgivning jeg elsker allermest. Det er BookSnob. Og selvudgiverne er der så mange andre der kan tage sig af, hvorimod BookSnobberne er der kun mig der kan hjælpe. I hele verden i Danmark.

Jeg lader dog indtil videre et produkt stå: Bare gør det for mig, Berit (der hvor jeg hjælper med at få en e-bog helt ud hos e-boghandlerne). Det får nok også et nyt navn…

4 Responses to “Pause SLUT”