Selvudgiver Tirsdags-onsdag

19 Sep

I mandags holdt jeg en workshop om at selvudgive e-bøger og et foredrag om e-bogsmarkedet for FOF i Aarhus. Det var så længe siden, at jeg næsten helt havde glemt hvor sjovt jeg synes det er.

Og deltagerne var heldigvis super interesserede og spørgende fra start til slut. Mange tak for den oplevelse.

På workshoppen var deltagerne interesserede i at høre en masse generelt om e-bogsmarkedet, om hvordan man kommer ud i butikken, hvordan man sælger og markedsfører e-bogen og om alle de andre ting der skal tages stilling til. Og jeg håber også de gik hjem med en masse viden om formater, beskyttelsesformer, udgivelsesplatformer og internationale muligheder samt vigtigheden af at gå rigtig meget op i e-bogens ydre (forside, beskrivelse, kolofon og ISBN nummer).

På foredraget fik de også en masse viden om e-bogmarkedet, eReolen, fordele og ulemper og en hel masse om de forskellige e-bogslæsere.

Jeg glæder mig til næste gang jeg skal på.

Og jeg glæder mig til at få skrevet min bog færdig om at selvudgive en e-bog.

Jeg kom til at fortælle, at jeg virkelig beundrer folk, der lige får skrevet en bog. For jeg synes det er hamrende svært at få min viden ekspederet over i en e-bog. Jeg kan simpelthen altid finde på noget andet, der pludselig virker vigtigere.

Så vi aftalte at dem fra workshoppen i nærmeste fremtid ville sende mig jævnlige plagende emails, hvor de spurgte til processens fremskriden. Og hvis de overholder dette, skal jeg nok blive hurtigere færdig, og jeg sender et eksemplar som TAK.

Endnu ingen kommentarer

Giv en kommentar