Sommerhus 8

9 Aug

Er her stadig. I dyreland…

Var et smut i storbyen i dag. Skulle lige have lidt frisk luft, og en forvisning om at mit syn stadig var ok. Var blevet nervøs for, om det var en permanent grøn hinde, der havde lagt sig over iris, eller om det bare er alt det græs og gran.

Siden sidst er det ikke gået stille for sig. Jeg har læst en artikel om hvordan leopardsnegle parrer sig. En af overskrifterne i den artikel var: Sneglepeden er unaturlig lang. Læs evt her.

Her til aften, vel tilbage i vildmarken, har jeg arbejdet. Sommerferie min bare røv… Nå men, bedst som jeg sidder og knokler og Hr Lund kæmper sig igennem et eller andet FCK, kommer kræet ind fra en tur i det grønne. Altså psykomissen. Men der er noget, der er anderledes.

Den piber nemlig.

Som en mus!

Og jow sgu. Den skulle bare lige blære sig det lille svin. For den havde fanget et stk lille, pibende mus, og den var stadig helt helt levende. Ikke noget med at slæbe en død måge ind og ligge stolt frem på gulvet. Nej. Den arbejder åbenbart kun med levende dyr. Som den så slipper løs på gulvet.

Om jeg skreg? Tjoo. Og jeg knaldede også begge ben op i den bjælke, der er under bordet. Og jeg sagde lyde, jeg kun troede muligt under fødsel. Og når snegle kravler ned i cigaretpakken.

Tak iøvrigt fordi der er så mange, der læser med, at alle jeg nu møder, møder mig med en snegle kommentar. Dejligt.

Follow on Bloglovin

Endnu ingen kommentarer

Giv en kommentar