Sommerhus 7

6 Aug

Der er nu to telte i vores have. Det ene er det vi har købt til pigerne, så de havde en hule, der ikke involverede flere massakre i det sparsomme sommerhusinteriøre. Eller flere googlinger af huler for den sags skyld. Det andet er vist det, man kan kalde en tipi.

Pigerne sig UGH, når de går ud i haven for at samle dræbersnegle til deres madlavning.

Jeg gemmer mig i udestuen og prøver at arbejde bag skærmen og på den måde ryste weekendens mest horrible oplevelser af sig. For der var to. Og de er begge sneglerelaterede. Beklager.

1. Jeg gennemjokkede en snegl med hus lørdag aften. Det lammede mit højre ben i 30 minutter, og gjorde mig helt hæs, fordi jeg gjorde alt for at holde skrig tilbage. Vi havde gæster og jeg ville helst ikke skræmme dem. Og børnene var lige puttet.

2. Ved ikke om jeg kan holde det ud mere. Men altså. Langt efter midnat, relativt tæt på søndag vil jeg sige, skulle jeg lige have fat i de blå kings på bordet. Det var helt mørkt, men jeg har en vis rutine på den front… Da jeg tager pakken op og vil ryste en blå ud, tager jeg rutineret efter den og mærker noget …. årh pis … noget koldt og slimet mellem mine fingre! Helt lammet er det første jeg tænker på en sveske. Altså. At der er en sveske i cigaretterne!? Da jeg giver pakken videre til en af gæsterne og siger, Hvad fanden er det her??!??, går det langsomt op for mig, hvad der er sket…

Den var meget svær at få ud af pakken. Jeg skreg som et svin. Det hele er filmet, og jeg skal aldrig se den video!

Jeg kan heldivis forsikre om, at pigerne stadig ikke har udviklet en fobi baseret på mine hysteriske anfald. For de laver sneglesandwisches og andre retter i et væk. Og de har for to sekunder siden råbt ind til mig: Mor! Der er to dræbersnegle der føder. Ja! De boller sygt meget!

Og jeg tænker ved mig selv: Jeg vil ha’ en voksen, tak.

Follow on Bloglovin

Trackbacks and Pingbacks

  1. Sommerhus 8 | Berit Lund - August 9, 2012

    […] Om jeg skreg? Tjoo. Og jeg knaldede også begge ben op i den bjælke, der er under bordet. Og jeg sagde lyde, jeg kun troede muligt under fødsel. Og når snegle kravler ned i cigaretpakken. […]

Giv en kommentar