Social Fredag – Instagram

27 Jul

Jeg vil gøre det kort (Ha! som om jeg kan det), for de fleste holder alligevel den svedigste sommerferie lige nu.

Men Instagram kører på højtryk, og har du en smartphone, så vil jeg anbefale at hoppe med i det fineste visuelle univers. For lige i disse dage er der rå mængder af de smukkeste solnedgange, grillmad, eksotiske ferier – også uden for Danmarks grænser, hvidvinsglas, bogforsider og kornmarker.

Du gør det, at du 1. opretter en profil, 2. begynder at følge folk du kender og folk du synes er interessante (på fotofronten altså), 3. klikker Like hvis der er noget du kan lide, 4. begynder at dokumentere dine egne oplevelser og uploader fine billeder selv.

Det jeg bedst kan lide ved Instagram, er at følge årstiderne. Jeg elsker simpelthen solnedgange fra alle mulige forskellige dele af landet, og jeg elsker når det har sneet og alle uploader de fineste snebilleder. Og kornmarker. Og skyer (#cloudporn).

Mad, børn og kæledyr er jeg ikke så vild med, med mindre det er helt specielle skud. Og det sker heldigvis ofte. Jeg uploader også gerne selv billeder af mine børn velvidende at andre måske ikke synes det er spændende. Men I skulle bare vide hvor meget jeg prøver at begrænse det:)

Og så liker jeg på livet løs, når der er noget jeg kan lide. Og det er næsten uden undtagelse noget med bøger. Og skyer. Og alt med en lige horisont, hvis altså billedet ellers er godt.

Her er et par af dem jeg synes leverer rigtig meget smukt:

@aurvig – @thomasbigum – @valdemarsro – @hanneklintoe – @tambourinesam – @trineswardrobe – @prinsesser – @elektronista – @laurajul – @mworum og mange mange flere.

Du kan følge mig her: @beritlund.

Og fortæl gerne, hvis du kender til andre jeg bør følge.

Follow on Bloglovin

Trackbacks and Pingbacks

  1. Social Fredag | Berit Lund - August 24, 2012

    […] Instagram – beritlund – 185 følgere. Denne havde jeg ikke med sidst. Vist nok fordi jeg ikke kunne linke og derfor kom fra det. Men det er en app jeg elsker. Jeg har brugt den længe, så det er ikke bare et forbipasserende fænomen, som jeg tænker Google+ og Pinterest er (for mig i hvert fald). App’en gør det sjovt at tage billeder, shine dem op med et filter, hvis man synes, og dele dem med dem der følger dig. Jeg har også blogget om det her. […]

Giv en kommentar