Selvudgiver Tirsdag – 2

3 Jul

En af de bedst sælgende e-bøger hos BookSnob i de to år butikken snart har været åben, er Sort sensommer af Inger Wolf. Forlaget Modtryk har valgt, at prisen på den første bog i krimiserien om Daniel Trokic og Lisa Kornelius skal være meget billig, formodentlig for at lokke nye læsere til. Så den koster 35.00 kr hos BookSnob. Og jeg vil tro, det virker efter hensigten, for jeg har netop tjekket den officielle e-bogsbestseller liste, og her er den altså stadig jævnligt på.

I serien er der 5 bind og den sidste bog, Ondt vand, er netop udkommet.

Jeg har måske ikke været helt opmærksom, og tænkte ikke nærmere over det, da jeg så Ondt vand i butikken. Der kommer jo ofte nye bind i (måske især krimi-) serier, og det er for det meste fra samme forlag.

Men så så jeg pludselig, at Ondt vand kom fra et andet forlag, Black Cat Edition, og så fandt jeg ud af, at kvinden bag forlaget er ingen ringere end Inger Wolf.

Altså en selvudgivelse. Og ikke bare endnu en selvudgivelse. Men en selvudgivelse af en allerede etableret, godt sælgende forfatter.

Det er interessant synes jeg. Både for Inger Wolf, som har en rimelig chance for at kunne sælge masser af bøger helt uden forlagets hjælp, ganske enkelt fordi hun i forvejen har et navn. Men det er også interessant for andre selvudgivere og for hele selvudgiveriet. Vi mangler nemlig endnu at se den store danske selvudgiversuccess.

Jeg kan varmt anbefale at følge Inger Wolfs egen blog lige HER. Hun skriver ofte, og det handler om alt muligt hun selv har oplevet i forhold til hendes selvudgivelse af Ondt vand. Og om overvejelser omkring kommende selvudgivelser ikke  mindst. Bemærk indlægget om forsiden, som hun selv har designet… Ret flot resultat synes jeg.

Jeg har faktisk læst Sort sensommer og det meste af efterfølgeren Frost og aske, og anbefaler også dem.

Endnu ingen kommentarer

Giv en kommentar