Social Fredag – 2

29 Jun

Sidste fredag skrev jeg om, hvordan jeg havde gjort min hjemmeside social. Og jeg lovede også at fortælle, hvordan jeg fik sneget de der små ikoner ind på siden, på en nogenlunde pæn måde. Det får du her…

Bloglovin ikonet er taget fra Bloglovings hjemmeside: Først logger du på. Vælger Accounts i øverste højre hjørne, og derefter Widgets. Og så er der forskellige knapper du kan vælge at føje til dit site. Klik på Get this icon! under din favorit, tilføj din URL, klik på den grønne Search knap, og voila så får du koden, du kan tilføje din hjemmeside.

bloglovin

Jeg har tilføjet den min Word Press side ved at gå ind under Appearance og Widgets, og derefter hive en Text Widgets over under Sidebar i højre side. Denne har jeg kaldt SOCIALT  og det er så overskriften der kan ses på min forside. Klik på den lille grå pil i din Text Widget i din Sidebar, og tilføj koden her.
bloglovin

De små ikoner (Facebook, Twitter, Instragram, LinkedIn og Pinterest) har jeg fundet på AddThis.com under Get the code og Follow. Jeg har tilføjet mine brugernavne på de tjenester jeg gerne vil have mine læsere til at følge mig på, og så klikker jeg Get the Code  og putter koden ind det samme sted som Bloglovin koden.

Har det hjulpet?

Altså, der er nu 6 der følger bloggen på Bloglovin. Det er procentvis lidt af en stigning, for sidste fredag var der bare en enkelt. Der er en del der Liker på Facebook, og det er jeg virkelig glad for, for hver gang der er en der Liker et indlæg, bliver indlægget delt til andre på deres Facebookside. Og så kommer der stille og roligt flere og flere til på de andre sociale medier også. TAK.

Og det er sådan set pointen, ik?

Som selvudgiver er det essentielt at have en stor (gerne social) gruppe, der er interesseret i det du skriver. Den gruppe vil du gerne fange ind, så du kan gøre dem den tjeneste det er, at dele din viden med dem. Og du vil rigtig gerne have dem til at dele dit budskab på de sociale medier, så der er endnu flere, der hører om det, du har at sige. Si?

På næste fredag skriver jeg om Goodreads. Kender du det?

Og se så her nedenfor, hvad jeg har brugt en halv dag på at få til at se nogenlunde ud. Du er yderst velkommen til at dele budskabet.

 

Endnu ingen kommentarer

Giv en kommentar