Selvudgiver Tirsdag

26 Jun

Jeg har bygget på ydelser.

Jeg får rigtig tit spørgsmål fra interesserede selvudgivere om alt muligt i forhold til det at selvudgive en e-bog. Og efterhånden har jeg lært så meget, at jeg nu har forsøgt at putte det ind i nogle pakker, der varierer i indhold, og som I kommende selvudgivere forhåbentlig kan bruge.

Der er tre ydelser indtil videre:

1. En lille pakke, hvor dem der slet ikke ved noget om e-bogsmarkedet, og som gerne vil have sin e-bog ud i butikkerne, eller i hvert fald gerne have den til salg et eller andet sted, kan få en introduktionssnak i telefonen på ca 20 minutter. De skulle gerne sidde tilbage med en idé om format, beskyttelse, priser og next step.

Ved du eksempelvis godt, at du med ret stor sandsynlighed ikke skal udgive din e-bog som PDF? Og ved du hvorfor? Det får du klarlagt i telefonen.

Ved du også godt, at du faktisk ikke selv skal kontakte alle e-boghandlere for at få din e-bog solgt hos dem? Og ved du at det hele kan klares meget meget nemt via en distributør? Det får du mere at vide om i telefonen.

Grunden til at jeg spørger er, at mange selvudgivere (in spe) ikke ved det. Rigtig mange tænker simpelthen kun, at deres e-bog selvfølgelig skal være PDF. Og mange er ved at besvime ved tanken om at de, for overhovedet at få e-bogen solgt andre steder end på deres egen hjemmeside, skal ud og kontakte rigtig mange e-boghandlere. Men sådan er det ikke. Heldigvis da.

Hvis du er interesseret og synes, det er noget du kan bruge, kan du læse mere HER. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende videre, hvis du kender andre der er.

2. En til lille pakke, hvor du får en guide med byggesten til din kommende forside og til den tekst, der skal beskrive og sælge din e-bog, og efterfølgende et tjek på om forsiden og teksten er ok, og om det vil kunne sælge og skille sig ud i butikken. Den er ikke helt klar til salg endnu, men snart…

3. En stor pakke, som jeg har kaldt Bare gør det for mig, Berit. Nogle af Jer har travlt med at gøre alt muligt andet, og vil egentlig bare gerne have e-bogen ordnet og gjort klar til salg. Og det kan jeg jo så meget passende stå for (sandsynligvis på den kvarte tid). Pakken indkluderer rådgivning og styrring af dit e-bogsprojekt. Og det er dirt-cheap! Mere om den en anden gang.

Endnu ingen kommentarer

Giv en kommentar