Forside Torsdag – 2

28 Jun

Anden omgang Forside Torsdag, og der er pres på, for selvom man ikke kan se det mere (!?) så var I 39 der klikkede på Like sidste torsdag. TAK.

I dag vil jeg tæske mig selv lidt. Jeg har nemlig et lille forlag, der består af … et forlagsnummer, og et hjemmelavet logo. Det hedder re-ink (bindestregen er faktisk en prik, men hvad ved jeg om at lave et logo?) og nej, der er ingen hjemmeside endnu.

På mit forlag er der en enkelt titel. Og det er en børnebog af Katrine Marie Guldager. Hende den kendte med novellerne om København og senest Ulven og Lille Hjerte bøgerne fra Gyldendal.

Jeg gik faktisk ret meget op i forsiden til bogen, der består af 13 skabelsesberetninger, og fik en professionel tegner til at tegne den. Jeg gik også op i forsidens format, så størrelsen passer med de andre forsider i butikkerne, og så den ligner en rigtig bogforside. Kvalitet og opløsning er også lige i skabet, og der er naturligvis både titel, forfatternavn og forlag på.

MEN… der er lige det ved det, at man ikke rigtig kan se, hvad der står på den forside. Og da slet ikke når forsiden er helt lille og står lige ved siden af alle de andre forsider. Godt det er en e-bog, så det kan rettes. Phew…

Endnu ingen kommentarer

Giv en kommentar