BogApp Onsdag

27 Jun

Christ, nogle navne. BogApp Onsdag… Nå, men det er jo heller ikke ord og tekst (og stavning) jeg er ekspert i. Det er e-bøger, bogapps og selvudgivelse af sådan nogle.

Så i dag er BogApp Onsdag og hver onsdag fremover hiver jeg en god bogapp frem på scenen.

I forhold til en e-bog er en bogapp en bog, der er udformet som en applikation, altså et program, til en smartphone eller tablet computer. De er ofte en del mere interaktive end almindelige e-bøger.

I dag vil jeg starte blødt ud med at fremhæve nogle af mine yndlings bogapps og har du set dem før, hos mig eller hos andre, så beklager jeg gentagelsen. Men jeg gør det også kun fordi de er det værd.

Morris Lessmore – The Fantastic Flying Books of Mr Morris Lessmore. Det her er et rørende univers, der fik mig til at gå helt i nysgerrig, ivrig barndom på et øjeblik. Den er smukt lavet, fint skrevet og læst højt, har flot musik og er alle 30 kr værd.


Our Choice af Al Gore. Den er imponerende godt lavet synes jeg. Den har et super godt navigationsoverblik, og så er den interaktiv på en overskuelig og lærende måde. Jeg mener også at det er sådan e-bøger fra iBooks Author kommer til at se ud, men er ikke helt sikker.

Mums Kebab – Drengen der ville smage en kebab af Kim Langer og Mårtøn Smet. Drøn godt koncept, og perfekt til den aldersgruppe, der er vild med gentagelser og pruttelyde. Rosinante har været så smarte at oversætte app’en til engelsk, men jeg ved desværre ikke om det giver noget ekstra salg.

 

Endnu ingen kommentarer

Giv en kommentar