Siden sidst

15 Mar

Siden sidst er der sket et par småting jeg lige vil nævne i en fart.

1. Jeg kan nu tilføje Workshop-afholder (!?) til listen over ting jeg kan og gør. Den liste består nu af e-bogsleverandøse, foredragsholder og workshop-afholder. Det hedder det vist ikke, men har ikke noget bedre ord.

2. Jeg har åbnet en bogklub, hvor det er mig, der bestemmer. Den hedder BookSnobClub. Og fik jeg sagt at jeg bestemmer? Og at jeg elsker det? Den er ret populær på trods af, at det eneste den indtil videre består af er muligheden for at tilmelde sig. Og så lidt rabat på månedens e-bog.

3. Jeg har læst Steve Jobs færdig, og er helt på r… over den. Har aldrig rigtig brugt overstregningsmulighederne på min Kindle, men i Steve Jobs bogen har jeg overstreget mindst 15 vigtige sætninger. Hold nu op hvor var den dog fantastisk.

4. Har bestilt en rejse til Florida bare fordi jeg fik et brev fra min a-kasse med et stort lovende beløb på. Tsk tsk…

5. Har fundet ud af, at det der beritlund.dk godt kan hives hjem, hvis jeg finder tiden til det. Som jeg ser det, har jeg sørme ret til det. Tag den kød-dame.

6. Og så er det nu muligt at skrive sig op til et nyhedsbrev her på siden, for dem der vil høre mere om de der foredrag og workshops for selvudgivere af e-bøger. Man kan skrive sig op HER, eller oppe i højre hjørne. Tilmeld knappen er usynlig, så bare klik enter på tastaturet efter du har skrevet din mailadresse.

Endnu ingen kommentarer

Giv en kommentar