Rette kanal?

5 Sep

Jeg faldt lige over et indlæg hos Maren Uthaug, som blogger med bandeord – og er go’ til det, og som havde taget et meget sigende billede af en boghandler. Bog&Idé. Og denne boghandlers udstilling sammen med boghandlerens slogan. Eller tagline. Whatever. Top Model en masse liiige under ordene: Vitaminer til hovedet. Det er lige præcis lige så mærkeligt, som når man ser såkaldte rigtige skønlitterære bøger i Nett0.

Hvorfor er det lige at boghandlere sælger flere blyanter og TopModel malerbøger end de sælger Frihed og Helle Helle? Og hvorfor er det at Netto høvler bøger over disken og udvider hyldemeterne til bøger uge for uge. Det er en skam synes jeg. Og mærkeligt. Og allermest er det en skam for boghandlerne. Og for litteraturen.

TopModel crap malerbøger i Netto og bøger hos boghandleren. Tak. Er det ikke lidt mere logisk? Og sådan set de rette kanaler?

TopModel hos Bog&Idé

Af Maren Uthaug - Top Model i Bog&Idé

Bøger i Netto

Af Berit Lund - bøger i Netto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så er det nemlig meget mere ok at vælge månedens e-bøger ud efter forsidernes farve, ik? Nej… Men efterårsfarverne dominerer BookSnob forsiden i denne måned, og du kan selv se her. Og det var ikke med vanilje.

 

 

 

 

 

Endnu ingen kommentarer

Giv en kommentar