Mundlam

5 Sep

Familien Lund har spenderet weekenden på landet og tak for det, for så blev det jo en af årets bedste sommerdage – i september. Og det siger jo bare alt om sommeren 2011. Men det var sådan en lørdag hvor alt legetøj blev hevet frem på svigermors græsplæne, og vi (næsten)-voksne fik lov at spille kroket, jonglere, hulahoppe og kaste frisbee. Og det viser sig at jeg er ganske habil jonglør OG hulahop-pige.

Og når nu svigermor allerede har memoreret 99% af Faktas tilbudsblad og nævner, at de faktisk har sådan en voksen-hulahop ring på tilbud i denne uge, så var der kun ét at gøre. Eller 4 faktisk.

1: Køb voksen-hulahopring inden ugen er gået.

2: Tag før-billeder af taljer.

3: Skriv kontrakt med Hr. Lund om at vi gør det her HVER dag indtil jul.

4: Tag efter-billeder.

Jeg har nu investeret i et stk voksen-hulahopring.

Og jeg har nu blæret mig så meget i går over at jeg bare sådan kunne stå og hulahoppe OG se TV på samme tid. Og at 500 hulahops ikke var det fjerneste problem, og ytret holdninger om at der sgu da måtte findes et orn’ligt program på nettet, så det ikke blev for nemt…

Men så blev det morgen på dag 2, og familien var taget afsted og jeg tændte for fjernsynet for lige at svinge taljen lidt (læs: meget) endnu engang. Og helt perfekt timet var Maise Njor i morgen TV for at tale om hendes sprit nye bog Mit liv som mundlam.

Jeg jeg gik helt lykkelig i gang sving. Og begyndte at tælle til 500. Men efter 14 gjorde det for nas og jeg tog den første pause. Efter 32 gjorde det alt for nas. Og jeg måtte stoppe!?

Og jeg kan nu konstatere at nej, jeg er ikke øm i mavemusklerne, men jeg er møg øm i huden og i … navlen. Altså. Hvad sker der for totur instrument? Sådan at snige mærkelige pinsler ind på denne måde. Det er sgu da ikke normalt. Og hvor længe skal jeg så lige vente til det ikke gør nas mere?

Og findes der faktisk sådan et program? “Sådan kommer du i swing med din tonstunge (herrre grimme) mega voksen-hulahop. 5 trin til at starte langsomt, selvom du tror du er sej”. Ja tak, den ønsker jeg mig.

Og så ønsker jeg mig også den ny bog med Maise Njor. For det sjoveste jeg nogensinde har læst er Michael Laudrups tænder. Og den nye hedder Mit liv som mundlam OG den findes naturligvis som e-bog.

 

 

 

Endnu ingen kommentarer

Giv en kommentar