Freedom og Tusmørkeundere

12 Aug

Lige nu er jeg på vanlig manér igang med en orn’lig stak bøger.

Den jer er længst med og gladest for er Jonathan Franzens Freedom (Amazon Kindle version). Den er virkelig god og får mig til at tænke over en masse.

Tusmørkeundere af Sjón som e-bog.

Så er jeg lige begyndt på Tusmørkeundere af Sjón. (ePub på dansk). Det er en udfordring so far. Jeg er ikke nået særlig langt, men vil rigtig gerne læse den, for det er et af månedens tilbud hos BookSnob. Men som en anmelder begejstret skriver, så er det ikke lufthavnslitteratur det her.

En tredje bog er en Marian Keyes. Jeg har en svaghed for den dames tonstunge og utroligt lange chick-lit romaner. De burde udkomme som e-bøger Mette Vuns, så man kunne slæbe hele stakken med rundt omkring uden varige fysiske mén.

Og så er der Liberty af Jacob Ejersbo. Jeg er vist nok ret langt, men kom til på et tidspunkt at stoppe op og læse en tre fire andre bøger, og så er jeg ikke rigtig kommet igang igen. Kunne ellers godt lide de to første. Må prøve igen.

På mit bord ligger der også to helt nye bøger, som et forlag har stukket mig i hånden. Det er krimi/spænding/thriller og de kommer megt snart som både e- og p-bøger. Forlaget ville så gerne have mig overbevist om at det godt kunne være ok at læse krimier en gang imellem, og gav mig to med hjem. Og så sagde de at jeg jo bare kunne slæbe dem hjem og scanne dem og overføre til min Kindle. Hahahaaa.

PS: Kære forlag. I får så meget karma fra mig den dag i begynder at sende mig anmelder eksemplarer med e-posten. Som i e-bogs-anmelder-eksemplarer.

 

Endnu ingen kommentarer

Giv en kommentar