At gå i 1. klasse

18 Aug

1. klasse

Min ældste datter er begyndt i 1. klasse og det medfører jo som bekendt uanede mængder af ny viden til så lille et klogt hoved. Her er et par af de guldkorn hun har fyret af den seneste uge:

1. Mor, i dag har vi lært om forskellige racer. Vi har lært om syns racen og høre racen. Og så er det jo at når man mangler en af racerne, så bliver den anden race meget bedre.

Jeg indrømmer gerne at jeg blev bekymret. Overvejede også hvad det lige var for en slags lærer, der havde forsøgt at lære børnene sådan noget… Men lidt efter fik Hr Lund det hele på plads ved at spørge om det måske var Sanserne de havde lært om:)

2. Mor, i dag har vi lært om det der med Gud igen.

Nå ok. Hvad dag er I så nået til?

Ja altså, vi er nået til den hvor han lavede en der hed Mia vist nok.

Mia?

Ja. Og Henrik tror jeg.

Ok. Tror du det kunne have været Eva hun hed? Og måske Adam? Eller…?

Andet vigtig viden

De har også lært, at der skal stå DK på alle biler, altså danske biler, og så er de ved at undersøge, hvor gammel man skal være for at kunne gå i biografen. Hmmm…

Og det der med Gud det optager hende en hel del. Hun er ikke døbt og er normalt taknemmelig for at hun også godt må slippe for konfirmationen. Men efter hun har lært om at Gud kan lave lys og mennesker (Mia og Henrik you know), så tror hun pludselig på Gud. Og efter at have siddet en halv time og sagt at hun dog stadig ikke vil konfirmeres, så slutter hun samtalen af med følgende: Nåmen, jeg vil gerne konfirmeres faktisk. !?

Var der nogle der gerne ville have engelsk ind i 1. klasse? Og kunne man så måske vente med det der Gud til de blev lidt bedre til at sortere? Bare et forslag  her op til valget. Tak.

 

Endnu ingen kommentarer

Giv en kommentar