Nyt profilbillede til Instagram

15 Oct

Hold da op. Sikke en overskrift jeg lige hev ud af ærmet, hva?

Men det slog mig lige før, at mit profilbillede de fleste steder på det der internet, er 4 år gammelt og viser mig i en ligbleg, yngre udgave med skarpt pandehår. Bevars. Jeg er glad for det billed. Men det er altså fire år gammelt, og så er der det uheldige ved det, at folk ikke kan genkende mig når de møder mig i virkeligheden. Hvilket af og til er ret upraktisk.

Nå. Men et sted, hvor jeg ikke benytter det foto, er på Instagram. Der har jeg af uvisse årsager valgt et billede fra en bogmesse for flere år siden, hvor jeg er så træt sidst på dagen, og har valgt at hapse et selfie med en kop kaffe oppe i hovedet, så man heller ikke her kan kende mig.

Og nu kiggede jeg lige kort på mine Instagrambilleder for at se om der mon var et andet jeg kunne bruge. Og min umiddelbare reaktion var Nej.

Det kunne nemlig enten være et fra en jul, hvor jeg på et andet selfie har røde negle og læber og deler frit ud af et håndkys til alle modtagelige. Eller et af min yngste, der kunne gå for at være en yngre model af mig – med slikhalskæde på og kun én fortand. Eller dét af hesten, der viser de fineste hestetænder lige op i min iPhone.

Eller dét her?

PS: Alle valgmuligheder findes på Instagram hvor jeg hedder … trommehvirvel… beritlund. Jeg opdaterer lige så ujævnt som på bloggen. Ca.

 

Endnu ingen kommentarer

Giv en kommentar