Alt det jeg skulle igennem

9 Oct

Jeg har været hjemme hos Thomas Rode og Thilde Maarbjerg. Ja, dem fra Kong Hans Kælder. Dem med stenalderkost og PALÆO.

Og de serverede morgenmad for mig. Det gjorde de faktisk for 12 gæster i morges, og ud over virkelig lækker mad, virkelig hyggeligt selskab og en overbevist Berit (om at jeg godt kunne æde stegt flæsk til morgenmad i al evighed), så er det pusseløjerlige ved det her arrangement, at jeg selv har arrangeret det.

Bum.

Og i et øjeblik, da jeg spiste noget med 3. portion af en salat med en smag, som jeg aldrig har smagt før bestående af revet kokosnød, fisk (ørred vistnok) og chili, var jeg så lykkelig i min mund, at jeg tænkte, at alt hvad jeg har foretaget mig efter 9. klasse har båret mig hen til dette måltid.

Seriøst. Sprogligt gymnasium, 5 år på bibliotekskolen, en del års arbejde forskellige steder, hvor jeg ikke arbejdede med bøger men med sociale medier, 3 år som selvstændig e-boghandler, og nu på Politikens Forlag i en stilling, hvor jeg kan få lov til at lave et arrangement og invitere lige dem jeg har lyst til hjem hos Thomas Rode og Thilde Maarbjerg.

Du kan se forsiden af den nye PALÆO bog og et par billeder fra seancen her:

PS: Dagens største udfordring var helt sikkert at komme igennem de 5 minutter, hvor jeg var overbevist om, at jeg havde inviteret 10 bloggere til en forkert adresse. Der havde jeg det varmt.

 

 

4 Responses to “Alt det jeg skulle igennem”